La Bodega Tapas Maastricht La Bodega Tapas Maastricht La Bodega Tapas Maastricht
 
 

La Bodega Maastricht

La Bodega is een typisch Spaanse tapasbar in het hart van Maastricht, gevestigd in een monumentaal 17de eeuws pand pal naast het Vrijthof. Een pand waar Napoleon lang geleden nog enkele voetstappen heeft gezet. La Bodega is geopend in mei 2006 en is in Maastricht en omgeving de locatie voor een gezellige Spaanse avond uit.

Bij binnenkomst waant u zich in een tapasbar in het Zuiden van Spanje. De hammen aan het plafond, het typische tegelwerk, de Spaanse muziek, de enorme stier aan de muur, alles straalt de Spaanse sfeer uit.

Op onze menukaart treft u dan ook enkel typisch Spaanse tapas uit alle hoeken van het land. De menukaart met meer dan 40 verschillende tapas stelt de lekkerbek voor het verrukkelijke probleem van de keuze: een tapa gedroogde ham, heerlijke olijven, authentieke Manchego kaas of toch liever gefrituurde sardientjes en een paar gemarineerde spiesjes.

Maar ook voor een heerlijk glas cava en een goed glas Spaanse wijn bent u bij La Bodega aan het goede adres. Wij serveren meer dan 20 verschillende Spaanse wijnen uit diverse regio’s waarvan de meeste per glas.

U kunt bij ons dan ook uitstekend terecht voor een hapje met een drankje, een (bedrijfs)borrel of een uitgebreid diner voor twee of een compleet gezelschap.

Wij heten u binnenkort graag van harte welkom in La Bodega!

 

Virtual Tour